VvE Kaap Hoorndreef te Utrecht

Midden in de Utrechtse wijk Overvecht en aan de Paranadreef staat het complex de “Kaap Hoorndreef”.
Deze vereniging van eigenaren (VvE) bestaat uit +/- 65 appartementen en 4 trappenhuizen. Waar wij in het verleden ook de voordeuren en de trappenhuizen hebben mogen onderhouden, was het nu tijd voor een schilder-onderhoudsbeurt aan de balkonzijdes.

Deze balkonzijdes zijn een aantal jaren eerder onderhouden door een collega schildersbedrijf. Jammer genoeg heeft dit schildersbedrijf geen goed resultaat achtergelaten en moest dit worden opgelost. Deze taak hebben wij op ons genomen.

Dit hebben wij gedaan door te communiceren en afspraken te maken met bewoners. Eerst moest duidelijk gemaakt worden wat de fouten per huisnummer waren en hoe deze op de juiste en prijstechnische juiste manier moest worden opgelost, dit om bijkomende kosten zo laag mogelijk te houden. Toen dit duidelijk was hebben wij er voor gekozen om per huisnummer een afspraak te maken en deze afspraken overzichtelijk door 1 van onze vakschilders te laten aflopen.

Hierin hebben wij extrarekening gehouden met:
– Onze aanwezigheid.
– Onze Communicatie.

Het resultaat is dat alle klachten zijn opgelost en de bewoners weer aankijken tegen goed en mooi schilderwerk. De reacties waren dan ook positief.

Zo wordt er weer uitgekeken naar een volgende her-schilderbeurt.