Gevel- & objectreiniging

Het verwijderen van algen, vuil en aangekoekte resten kan soms een lastig karwei zijn. Met beschikking over sterke producten en een veelzijdig team, kunnen wij bemiddelen met het schoonhouden van je woning. Gevel en object reiniging is ontzettend belangrijk om je object netjes te houden voor potentiële nieuwe bewoners en/of verkopen. Onderhoud is daardoor essentieel en moet periodiek blijven gebeuren. Alleen dan zorg je ervoor dat je pand tot in de kern wordt onderhouden.. Daar hebben wij alles voor in huis  om dat te realiseren. Ervaar het zelf, kom met ons in contact.

Gevel en object reiniging

Gevelreiniging is een lastig karwei wat veel tijd kost. Ongewilde algen, vuil en aangekoekte resten blijven hardnekkig aan een gevel zitten. Om gevel en object reiniging tot in de details weg te werken heb je de beste middelen en kennis nodig. Daar hebben wij ons team goed op ingericht en weten wij hoe we moeten handelen ongeacht de onderlaag van een bepaalde gevel of object. STIPT gevelreiniging is daarom ontzettend handig voor zowel particuliere als zakelijke vastgoed panden. 

Gevel chemisch reinigen

Gevelreiniging kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. In de volksmond kunnen we dat zien als reiniging met machines en/of reiniging met agressieve vorm. Kortom: Thermische gevelreiniging, chemisch en/of zandstralen. Deze vormen van gevelreiniging zijn allemaal effectief en voeren wij uiterst professioneel uit. Het laten stralen van je gevel is dan ook onderdeel van de algehele uitstraling van je woning. Wij kunnen je daarbij helpen. Want zeg nu eerlijk: Hoe vaak moet je een gevel schoonmaken?

STIPT professionele gevelreiniging vastgoed

Professionele gevelreiniging betekent alles voor ons. We zijn ons ervan bewust dat we zorgen voor vastgoed. Zorgen voor vastgoed betekent ook zorgen dat we alles uitvoeren volgens de arbo normen, regelgevingen en veiligheid. Dat is waar professionele gevel en object reiniging voor staat. STIPT hanteert daar een strenge norm aan waardoor wij veiligheid kunnen garanderen en kwaliteit kunnen waarborgen.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag!

Recent opgeleverde gevel- & objectreiniging

VDM_3487-Edit

Laten we in contact komen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.