24 uurs calamiteitendienst

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een calamiteit ontstaat waar je zelf even geen grip op hebt. Daar zijn wij voor. We zijn 24/7 te bereiken voor calamiteiten, lekkages, sloten maken, het leveren van een loodgieter en elektrawerk. Wij beschikken over een veelzijdig en ijverig team die weet hoe ze moeten omgaan met verschillende calamiteiten. Hierdoor beperk je de kans op grote schade en is het probleem binnen no-time opgelost. Wil je meer weten? Neem dan contact op!

24 uurs calamiteitendienst

24 uurs calamiteitendienst

Onverwachte situaties zijn altijd vervelend. Schade kan door allerlei factoren komen en het is zaak wanneer er een calamiteit is ontstaan, dat er direct gehandeld kan worden. Als deze situatie bij jou is ontstaan, dan staat ons team 24 uur voor je klaar. De 24 uurs calamiteitendienst hebben wij zo ingericht dat we altijd kunnen bemiddelen op momenten dat je acute hulp nodig hebt. Wij weten wat de enorme gevolgen van calamiteiten kunnen zijn. Dat willen wij niet voor onze klanten, daarom is de 24 uurs calamiteitendienst van onschatbare waarde. 

Onze calamiteit specialisten

Op het moment dat er een calamiteit is ontstaan, weten wij hoe we moeten bemiddelen. Er komen namelijk veel factoren kijken terwijl er aan een oplossing wordt gewerkt bij een calamiteit. Emoties spelen op, inventarisatie moet gedaan worden en het probleem moet zo spoedig mogelijk aangepakt worden. Ons team beschikt over de juiste kennis en expertise om onze klanten goed te begeleiden in het proces.

Calamiteitendienst vastgoed

Ook voor vastgoed zijn onze 24 uurs calamiteitendiensten geschikt. Voor zowel vastgoedobjecten, VVE’s en bedrijfspanden kunnen wij ingeschakeld worden om te bemiddelen bij acute calamiteiten. We weten dat als er niet snel wordt ingegrepen, bedrijven dusdanig veel schade kunnen ervaren dat ze niks meer kunnen produceren. Dat kan ten koste gaan van klanten en je naamsbekendheid. Dat is niet wat je wil. Daarom staan wij ook 24 uur voor je klaar!

Calamiteitendienst particulier

Ook voor onze particuliere klanten staan we ook 24 uur klaar. We houden ervan om onze klanten te kunnen voorzien van optimale service, terwijl de calamiteit verholpen wordt. Alles om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer in comfort kunt gaan leven. 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag!

Recent opgeleverde calamiteitendiensten

VDM_3487-Edit

Laten we in contact komen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.