Bouw & renovatie 

Iedereen heeft wel eens te maken met renovaties en/of aanbouw. We zijn gespecialiseerd in het renoveren van vastgoed, het toevoegen van m2 en het tegengaan van hout en betonrot. Tegenwoordig wordt er veel gebouwd met beton. Problemen liggen daarom altijd op de loer. Heb je hulp nodig voor het renoveren van je balkonvloeren en/of balkon plafonds, weet dat wij voor je klaar staan.

wij hebben de middelen om houtrot tegen te gaan, leefruimtes te kunnen vergroten en het inbouwen van kozijnen. Niets is onbespreekbaar. We denken graag mee in het proces en streven er naar om boven verwachtingen te presteren. Ook voor deze dienst zijn wij beschikbaar voor zowel particulieren als VVE’s, beheerders en eigenaren.. Kom met ons in contact en ervaar zelf wat we voor je kunnen betekenen.

Vastgoed Bouw & Renovatie

Uitbouw en renovatie aan woningen is een must voor vastgoed en particuliere woningen. Verbouwing, renovatie en woning-optimalisatie is een gedeelte wat wij voor je kunnen doen. Het toevoegen van m2, het tegengaan van hout en betonrot, dat zijn allemaal stuk voor stuk situaties waar je vakmensen voor nodig hebt. Gelukkig heeft STIPT alle gespecialiseerde mensen in het team om ervoor te zorgen dat jouw vastgoed renovatie zo professioneel mogelijk wordt uitgevoerd. Een aanbouw voor woningen is daarom erg geliefd.

STIPT vastgoed onderhoud

STIPT houdt ervan om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Door met de juiste middelen hout en/of betonrot tegen te gaan kunnen we iedere klant tevreden houden. Voor iedere situatie waarbij renovatie aanbod is, kunnen wij handelen. Ons team kan ook bijdragen aan het creëren van een mooie leefruimte waarbij meer ruimte is toegevoegd. STIPT vastgoed onderhoud is daarom een gewaardeerde kracht, omdat wij op persoonlijk niveau handelen en luisteren naar de wensen van onze klant. 

Vastgoed renovatie particulier

STIPT vastgoed renovatie is net als al onze andere diensten een dagelijkse uitdaging. Ons team kan snel bemiddelen en met alle kennis en expertise de renovatie van de woning in gang zetten. Onze medewerkers inspecteren de situatie om zo tot de perfecte oplossing te komen. Vastgoed renovatie is een belangrijke taak, wat ervoor zorgt dat het vastgoed in waarde blijft of juist in waarde stijgt. Wij weten wat het kost om een zakelijk of particuliere woning te renoveren waarbij alles tot in de details is verwerkt.

STIPT vastgoed renovatie VVE’S

Mocht er schade zijn aan een dak, gevel of andere plekken, dan kunnen VVE’s ons inschakelen voor de renovatie van hun vastgoed. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat wij alles tot in de perfect renoveren, zodat de bewoner in alle comfort kan leven in zijn of haar woning. STIPT vastgoed renovatie zorgt voor vastgoed, mensen en de algehele uitstraling van je woning. Dat is de kracht van onze vastgoed renovatie. 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag!

Recent opgeleverde bouw & renovatie

VDM_3487-Edit

Laten we in contact komen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.