Schilderwerk

Ons gespecialiseerde team zorgt ervoor dat vastgoed mooier wordt. Door de buitenkant van een woning of pand te schilderen, zorgen we ervoor dat het object blijft stralen, maar bovenal meerdere jaren beschermd blijft.. Onze schilderdiensten kunnen ingezet worden op zowel VVE’S, particuliere woningen en/of bedrijfsgebouwen. We zijn voor alle mensen beschikbaar. Dat betekent dat de type vastgoed kan variëren. Denk aan een villa, eengezinswoning, flatgebouwen, bedrijfsunits en overige bedrijfsgebouwen. 

Ons multifunctionele team stemt alles af op kennis en ervaring, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. Van grote panden tot aan kleine verfijningen, onze schilderwerken zorgen ervoor dat jouw woning weer straalt als nooit tevoren.  Zorgen voor vastgoed is zorgen voor later. Dat is de reden waarom onze schilderwerken ontzettend worden gewaardeerd. Heb je hulp nodig? Kom dan met ons in contact.

Stipt website schilderwerk

STIPT Schilderwerken

Om kwaliteit schilderwerk te kunnen leveren, is het van belang dat we een goede voorbereiding treffen. Dat betekent dat we rekening houden met elk materiaal. Eerst inspecteren we het object dat we gaan schilderen. Dat gebeurd door te kijken naar de ondergrond, het verwijderen van een oude verflaag, het ontvetten van alle betrokken delen, het schuren van houten onderdelen en het grondverven. 

Nadat we deze voorbereidingen en handelingen hebben getroffen, is het zaak dat we elk onderdeel gaan uitvoeren. Het schilderwerk moet er glad en gelikt uitzien. Daarom controleren wij alle bovenstaande punten excessief, zodat wij altijd optimale kwaliteit kunnen waarborgen. Dat zijn de sterke punten van onze schilders.

Binnenschilderwerk

Onze schilderwerk diensten kunnen ingezet worden in het interieur van uw woning. Mooie en strakke gestucte wanden, prachtige geschilderde kozijnen of een plafond, onze diensten passen bij het maatwerk dat wij willen leveren. Binnenschilderwerk is één van de grootste en belangrijkste factoren die ervoor zorgen dat je woning een prachtige uitstraling krijgt. Ons team zorgt ervoor dat we alle wensen meenemen tijdens het schilderen en ervoor zorgen dat alles tot in de details is geschilderd. Onze binnenschilderwerken zijn de sleutel voor elke mooie woning. 

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is belangrijk voor meerdere redenen. Het is niet alleen belangrijk voor het uiterlijk van je woning, het is ook van groot belang om het hout te beschermen tegen slechte weersomstandigheden. Door met ons in gesprek te gaan over het onderhouden van het buitenschilderwerk, zorg je ervoor dat je de woning er altijd stralend laat uitzien, maar ook goed beschermd blijft. Daarmee sla je twee vliegen in één klap en kun je altijd genieten van optimale kwaliteit. 

Vastgoed schilderwerken

Onze schilderwerken zijn gericht op particuliere woningen en zakelijke gebouwen. Vastgoed moet altijd onderhouden worden en dat is de reden waarom we bij STIPT onze schilderwerken daarop hebben uitgebreid. Vastgoed schilderwerk is een belangrijk onderdeel van ieder bedrijfspand en woning. Daarom kun je bij STIPT altijd terecht voor het laten onderhouden, repareren en verbeteren van je panden en gebouwen. 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag!

Recent opgeleverd schilderwerk

VDM_3487-Edit

Laten we in contact komen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.